به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، مسعود ملکی صبح شنبه در مراسم تقدیر از پرستاران نمونه افزود: در اذهان مردم تنها به پرستار از بعد پزشکی و درمانی نگاه می شود در صورتی که پرستار در ساخت روان سالم بیمار، مشاوره ای، مدیریتی، حفاظتی، آموزشی نیز نقش موثر و بسزایی را دارد.
وی از تخصیص پنج هزار پست برای دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد و اظهار داشت: پس از پیگیری های زیاد پنج هزار پست به این دانشگاه تخصیص یافت که از این تعداد دو هزار پست به بیمارستانها، دو هزار پست به مراکز بهداشتی و هزار پست به پژوهش اختصاص داده شده است.
وی ابراز امیدواری کرد که به زودی در این دانشگاه شاهد تاسیس تسهیلات تکمیلی در رشته های مرتبط با پرستاری باشیم.
رئیس اداره پرستاری دانشکده علوم پزشکی مشهد به عملکرد این اداره اشاره کرد و اظهار داشت: در سال گذشته این اداره نسبت به آموزش حضوری پرستاران در 80 دوره، دوره های عصر حضوری طی 36 دوره، اصلاح نیازسنجی و تدوین نیاز به ساخت جدید برای گروه هایی که نیاز سنجی شده اند، اقدام کرده است.
معصومه سیدی خاطرنشان کرد: در سال جاری کاتولوگ پرسنل پرستاری جدید خرید کتب تخصصی پرستاری و آموزش غیر پرستاری و برنامه ریزی جامع برای کادر پرستاری در دستور کار این اداره است.
وی ادامه داد: در حال حاضر در استان پنج هزار و 527 پرستار در بیمارستانهای دولتی پنج هزار و 801 تخت مصوب و شش هزار و 946 تخت فعال زیر 24 ساعت وجود دارد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی مشهد با توجه به شغل پرستاری در حرکت به سمت حرفه ای شدن افزود: با توجه به حمایتهای کشوری، دولتی و همکاری پرستاران و کادر درمانی شاهد نگاه حرفه ای به شغل پرستاری هستیم تا آنجا که حدود 100 درصد پرستاران در مقاطع کارشناسی و بیشتر مشغول به فعالیت هستند.
عباسی حیدری از شاخصه های حرفه ای شدن پرستاری گفت و ادامه داد: از جمله شاخصهای این حرفه می توان به تقویت بدنه دانش تخصصی پرستاری از طریق توسعه تحصیلات تکمیلی، مشارکت در تولید علم در زمینه پرستاران، تدوین استانداردهای پرستاری در سطوح مختلف، تشکیل سازمان نظام پرستاری به عنوان یکی از بزرگترین و قدرتمندترین سازمان غیر دولتی، عضویت در شورای بین المللی پرستاران، تدوین قانون برنامه آموزش مداوم جامعه پرستاری، تدوین قانون برنامه آموزش مداوم جامعه پرستاری، تعرفه گذاری خدمات پرستاری اشاره داشت.
نظر شما